Spoedwerkzaamheden A348

Spoedwerkzaamheden A348
01-12-2016 19:14 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

DE STEEG - De provincie Gelderland en Rijkswaterstaat voeren in december diverse werkzaamheden uit op de A348 en onder de Middachterbrug. Rijkswaterstaat werkt aan de Middachterbrug en de Provincie Gelderland werkt aan de weg. Weggebruikers moeten rekening houden met langere reistijden van ongeveer 5 tot 10 minuten.

Spoedreparatie asfalt Middachterbrug door Rijkswaterstaat

Op de Middachterbrug ter hoogte van afrit de Steeg vindt een spoedreparatie plaats aan het asfalt. Hiervoor is het noodzakelijk om de A348 vanuit Arnhem richting Dieren af te sluiten tussen de afritten Rheden en de Steeg. Afsluiting A348 afgesloten tussen afslag Rheden en De Steeg (A348 richting Dieren) 

vrijdag 2 december 20.00 uur tot en met maandag 5 december 05.00 uur. Als de werkzaamheden eerder zijn afgerond wordt de A348 ook eerder open gesteld.

Vervangen stalen rol onder Middachterbrug

In het weekend van 4 tot 6 november is het niet gelukt om één van de twee stalen rollen onder de Middachterbrug te vervangen. Dit gebeurt nu van vrijdag 16 december 20.00 uur tot zaterdag 17 december 12.00 uur. De weg tussen de afslagen Rheden en de Steeg (A348 richting Dieren) wordt twee keer voor maximaal twee uur afgesloten, zodat de brug omhoog kan worden geduwd en de rol kan worden vervangen en hierna de brug naar beneden kan zakken.

Omleidingsroute

Het verkeer op de A348 wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de afritten De Steeg en Rheden. Vrachtverkeer richting Westervoort/Dieren wordt omgeleid via de N338 en de N317. Alle omleidingen staan met borden langs de weg aangegeven. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden