Clicky


 


Knooppunt Beekbergen (A1/A50) een nacht gedeeltelijk afgesloten

Knooppunt Beekbergen (A1/A50) een nacht gedeeltelijk afgesloten
28-11-2016 17:25 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

DEVENTER/ZWOLLE - Vrijdag 2 december is de verbindingsweg van de A1 van Deventer naar de A50 richting Zwolle van 21.00 tot 8.00 uur afgesloten. Daarnaast zijn ook de oostelijke parallelbaan van de A50 en de noordelijke parallelbaan van de A1 in het knooppunt Beekbergen gedeeltelijk afgesloten.

Het verkeer van Deventer richting Zwolle en van Amersfoort naar Zwolle wordt omgeleid via afslag Voorst (21) en de N345. Verkeer van Deventer naar Arnhem wordt omgeleid via de afslag 20 Apeldoorn-Zuid. De verwachte extra reistijd bedraagt maximaal 5 minuten.

Nieuwe verbindingsweg Deventer-Zwolle in gebruik

Heijmans heeft van maandag 21 tot en met vrijdag 25 november de nieuwe verbindingsweg geasfalteerd. In de nacht van vrijdag 2 december sluit Heijmans de nieuwe verbindingsweg aan op het bestaande wegdek van de A1 en de A50. Vanaf zaterdagochtend 3 december om 8.00 uur kan het verkeer gebruik maken van de nieuwe verbindingsweg Deventer-Zwolle. De snelheidsbeperkingen in het knooppunt Beekbergen en op de nieuwe verbindingsweg blijven van kracht.

Aanpassingen knooppunt Beekbergen

In het knooppunt Beekbergen wordt de verbindingslus van Deventer naar Arnhem vervangen door een nieuwe verbindingsweg met viaduct. Tussen de aansluiting Apeldoorn-Zuid en knooppunt Beekbergen wordt aan beide zijden van de A1 een extra rijstrook gemaakt. Met deze maatregelen wordt meer ruimte gecreëerd voor in- en uitvoegend verkeer, waardoor veiligheid en doorstroming verbeteren. Het werk aan dit gedeelte van de A1 is eind 2017 klaar.

Uitbreiding A1 Oost

De verbreding van de A1 tussen Apeldoorn-Zuid en knooppunt Beekbergen en de aanpassingen van knooppunt Beekbergen zorgen voor een goede doorstroming en een betere bereikbaarheid van het gebied. Naast de aanpassingen op dit traject werkt Rijkswaterstaat samen met de provincies Gelderland, Overijssel en de Regio Stedendriehoek aan een meer structurele verbetering van de bereikbaarheid van deze regio. Tot 2028 wordt de A1 tussen Apeldoorn en knooppunt Azelo verder verbreed.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions