Transport Online - A2 richting Amsterdam dicht na groot ongeluk

A2 richting Amsterdam dicht na groot ongeluk

A2 richting Amsterdam dicht na groot ongeluk
23-11-2016 19:53 | Weer en Verkeer | auteur ANP

UTRECHT - De A2 van Utrecht naar Amsterdam is woensdagavond bij het knooppunt Holendrecht korte tijd volledig dicht geweest na een ongeluk. Het ongeval, dat zich voor 18.45 uur voordeed, leek in eerste instantie ernstig, maar viel achteraf mee, aldus de politie. Twee mensen raakten lichtgewond.

Een motorrijder en een auto raakten door nog onbekende oorzaak in botsing. De traumahelikopter werd ingezet, maar die bleek volgens de politie niet nodig te zijn. De ANWB zegt dat er zo'n twintig voertuigen op elkaar waren gebotst en dat drie auto's moesten worden weggesleept. Volgens de bond ontstond het ongeluk door een afgebroken wiel dat de motorrijder raakte. De politie kon hier niets over zeggen en zei slechts dat al snel voertuigen stilstonden rond het ongeluk. Ze zouden echter niet betrokken zijn bij het ongeval.

Om 19.30 uur waren er nog altijd drie rijstroken dicht. De ANWB adviseerde automobilisten die van Utrecht naar Amsterdam wilden, om te rijden via Hilversum. Rond 20.45 uur was de weg weer helemaal vrij.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen