Clicky


 


De Wim Bosman Groep heet voortaan Mainfreight

De Wim Bosman Groep heet voortaan Mainfreight
23-11-2016 12:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

'S-HEERENBERG - De Wim Bosman Groep, 3PL + logistiek dienstverlener, heeft officieel aangekondigd dat de organisatie haar naam gaat veranderen in Mainfreight, ingaande december 2016. Mainfreight is een logistiek dienstverlener met 239 vestigingen wereldwijd. De Wim Bosman Groep maakt, sinds de overname in 2011, onderdeel uit van Mainfreight Ltd.

In 1963 kocht de heer Wim Bosman, oprichter van de Wim Bosman Groep, zijn eerste vrachtwagen. In 53 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke logistiek dienstverlener in Europa, met meer dan 2.000 gemotiveerde teamleden. In april 2011 werd de Wim Bosman Groep aangekocht door Mainfreight en als gevolg van deze overname werd de organisatie een wereldwijde speler, ondersteund door een krachtig netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing-, transport- en distributiemogelijkheden.

"In de afgelopen vijf jaar hebben we nieuwe vestigingen geopend in Bergen op Zoom (Nederland), Cluj-Napoca (Roemenië), Frankfurt en Gelsenkirchen (Duitsland), Londen (Verenigd Koninkrijk) en Poznań/ Luboń (Polen). Naast deze uitbreiding van onze vestigingen in Europa, zijn ook onze zee- en luchtvracht Air & Ocean-vestigingen in Rotterdam en Antwerpen van adres veranderd en is de naam van de bestaande vestigingen van Wim Bosman in Frankrijk, Oekraïne, Polen en Rusland reeds veranderd in Mainfreight", aldus een woordvoerder van Wim Bosman.

‘Alles is mogelijk’

Transport en logistiek is een van de snelst groeiende industrieën in de wereld met grote multinationale concurrenten. Door deze naamswijziging zal de organisatie haar wereldwijde diensten kunnen uitbreiden voor zowel bestaande als toekomstige klanten. Mainfreight is gebouwd op een 100 jaar oude visie met 'Passie is alles mogelijk’ als uitgangspunt.

De organisatie richt zich op het op tijd en schadevrij leveren van vrachtzendingen en op het snel en eerlijk oplossen van eventuele problemen, wanneer die zich voordoen. De naamswijziging geeft de huidige en de toekomstige richting van de Wim Bosman Groep duidelijk aan, omdat het zorgt dat de kracht van beide organisaties optimaal wordt benut en beide merkidentiteiten op elkaar aansluiten.

Foto's

  • Mainfreight
    Mainfreight

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats