Transport Online - Van Duijn Groep neemt Tanke Transport over

Van Duijn Groep neemt Tanke Transport over

Van Duijn Groep neemt Tanke Transport over
23-11-2016 11:33 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

DE LIER - Vanaf 1 januari 2017 breidt de Van Duijn Groep haar bedrijfsactiviteiten verder uit door de overname van Tanke Transport BV. Dit past in de strategie van Van Duijn om haar netwerk van geconditioneerde (inter)nationale transporten en gekoelde op- en overslag verder te vergroten en te versterken.

Met de bedrijfsoverdracht van Tanke Transport speelt Van Duijn in op de toekomst om in de steeds veranderende logistieke en transportbranche een solide speler te blijven. De overname sluit naadloos aan op de huidige groeiambities van Van Duijn. Met Tanke Transport kan zij haar netwerk van geconditioneerde (inter)nationale transporten en gekoelde op- en overslag verder uitbreiden en versterken. Beide bedrijven blijven vooralsnog volledig zelfstandig opereren.

Van Duijn is een allround aanbieder van geconditioneerd transport en koelopslag met vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk. De onderneming bestaat uit twee onderdelen. Transportbedrijf Van Duijn en Zonen BV is gespecialiseerd in het geconditioneerde transport binnen West-Europa van verse en diepvriesproducten (onder meer bloemen, planten, groenten, fruit, vlees en overige voedingsmiddelen). Van Duijn Coldstore BV biedt efficiënte oplossingen voor op- en overslag. In Hansweert beschikt het bedrijf over een modern vrieshuis en in De Lier en Bleiswijk over een koelhuis voor voedselveilige op- en overslag van alle denkbare koel- en vriesproducten.

Tanke Transport BV is een (inter)nationaal georiënteerd bedrijf. Zij verzorgt dagelijks voor vele handelshuizen de transporten binnen Nederland. Internationaal ligt de focus op Noorwegen. Er is een dagelijkse groepagedienst van diverse EU-landen naar Noorwegen. Vanuit Noorwegen vervoert Tanke Transport diverse goederen, waaronder veel vis (zowel diepgevroren als gekoeld) naar de rest van Europa. Het bedrijf heeft een eigen loods in Poeldijk, waar de groepagelading wordt verzameld. Naast het transport verzorgt het kantoor de complete documentenstroom en eventuele fytosanitaire keuringen, die benodigd zijn voor de export buiten de EU.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen