Schoonmakers gebruiken stadsbus om te joyriden

Schoonmakers gebruiken stadsbus om te joyriden
22-11-2016 16:46 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

AMERSFOORT - Op maandag 21 november raakten drie auto’s beschadigd, omdat er een stadsbus tegenaan was gereden. Uit onderzoek bleek dat de bus was gebruikt voor joyriding.

Rond 23.55 uur kwam een melding van een stadsbus die in het Soesterkwartier drie auto’s had beschadigd. Getuigen hadden gezien dat twee personen in  de bus reden, die vanuit de Nicolaas Pienemanstraat de Jordanus Hoornstraat  indraaide. Daar raakte de bus een geparkeerde auto, waarna hij probeerde de draai naar de Gerrit van Stellingwerfstraat te maken. Toen dit niet lukte stak hij achteruit en botste weer tegen een geparkeerde auto aan. Vervolgens reed de bus vooruit en schampte nog een auto, waarna hij doorreed.

De bus werd later, flink beschadigd, aangetroffen bij de remise van de busmaatschappij. Er werd een onderzoek ingesteld, waarbij onder andere camerabeelden uit de bus werden bekeken. Hierop was te zien dat twee mannen, die de bus dienden schoon te maken, met de bus op pad waren gegaan en de aanrijdingen veroorzaakten. De busmaatschappij heeft aangifte gedaan tegen de schoonmakers en de politie onderzoekt de zaak.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden