Clicky

 
Transport Online - Gewonden na ernstig verkeersongeval op A7 bij Leek

Gewonden na ernstig verkeersongeval op A7 bij Leek

Gewonden na ernstig verkeersongeval op A7 bij Leek
22-11-2016 10:37 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

LEEK - Bij een verkeersongeval op de A7 bij Leek zijn maandagavond drie personen gewond geraakt. Een 29-jarige inwoner van de gemeente Grootegast werd met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval waren vier auto’s betrokken, meldt de politie.

Een 49-jarige automobilist uit Zaandijk verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Drie andere voertuigen raakten als gevolg daarvan bij het ongeval betrokken. De 29-jarige automobilist uit de gemeente Grootegast slingerde door het ongeval uit zijn auto en kwam op het wegdek terecht. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. Hij werd niet door het overige verkeer aangereden. Zijn auto kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand.

Twee andere bestuurders werden ter plaatse aan hun verwondingen behandeld. Vanwege het ongeval werden diverse hulpverleningsdiensten ingezet. Naast de politie waren dat de brandweer, de ambulancedienst en Rijkswaterstaat. Als gevolg van het ongeval was de snelweg enkele uren afgesloten. De politie doet nader onderzoek naar het incident. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden