Clicky

 Koopman TransMission neemt nieuwe overslaghal in gebruik

Koopman TransMission neemt nieuwe overslaghal in gebruik
20-11-2016 18:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NOORDHORN - Koopman TransMission heeft de nieuwe overslaghal met volautomatisch sorteersysteem feestelijk in gebruik genomen. Het totale vloeroppervlak van de overslaghal en het warehouse  is met 1.100 m2 toegenomen en komt daarmee op 4.900 m2. Afgelopen zaterdag organiseerde de logistiek dienstverlener uit Noordhorn voor ruim 300 gasten een feestelijk open huis.

Meer kwaliteit en efficiency

De uitbreiding werd begin 2016 bekendgemaakt door Koopman, waarna de uitvoering volgens plan liep. Directeur Harm Koopman: “We zijn te spreken over de nieuwe hal en het functioneren van het nieuwe sorteersysteem. We kunnen nu efficiënter werken en nog meer kwaliteit leveren. Het sorteersysteem gaat goed om met ‘buitenmaats’ stukgoed. Daardoor kunnen wij ons hierin nog beter onderscheiden.”

In de afgelopen 5 jaar zag Koopman TransMission het aantal zendingen groeien van 1.600 naar meer dan 2.700 per dag. Verdere groei ligt in het verschiet door de economisch goede vooruitzichten en stijgende webaankopen.

Koopman TransMission is een onderdeel van de Koopman Logistics Group. Tevens maakt Koopman TransMission  deel uit van de TransMission groep, een samenwerkingsverband van tien zelfstandige transportondernemingen in de Benelux. Koopman TransMission levert binnen 24 uur in de Benelux, met track&trace, dus elke zending is te volgen. Hiervoor verzorgt Koopman TransMission vanuit Noordhorn de fijnmazige distributie van pakketjes, colli en pallets in de provincies Groningen en Friesland. Core business voor TransMission is het buitenmaatse stukgoed. Ook leveringen op zaterdag maken deel uit van de dienstverlening.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions