Man overleden na aanrijding met vrachtwagen op afrit A58

Man overleden na aanrijding met vrachtwagen op afrit A58
13-11-2016 10:33 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

BERGEN OP ZOOM - Zondagochtend vroeg is op de A58 op de afslag richting Roosendaal/Breda/Dordrecht een aanrijding ontstaan tussen een man en een vrachtwagen.

De politiemeldkamer kreeg rond 00.30 uur een melding van een vrachtwagenchauffeur, welke bij het tankstation Wouwse Tol stond, dat een aanrijding had plaatsgevonden. Agenten gingen naar deze locatie en troffen een 27-jarige inwoner uit het Bulgaarse Stara Zagora aan. Hij vertelde dat hij zojuist op de snelweg tegen een voorwerp of een dier was gereden. De vrachtauto had aan de voorzijde schade opgelopen.

Voorbijganger

Terwijl de agenten met de vrachtwagenchauffeur stonden te praten, kreeg de politiemeldkamer een melding dat een voorbijganger op de afslag naar Roosendaal/Breda/Dordrecht mogelijk een persoon in de berm zag liggen. Andere agenten gingen naar deze afslag en vonden een man. De 32-jarige inwoner uit Bergen op Zoom bleek ter plaatse te zijn overleden.

Politieonderzoek

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar dit bizarre ongeluk. De complete afslag richting Roosendaal/Breda/Dordrecht werd afgezet. Het verkeer is omgeleid. Ter plaatse werd een sporenonderzoek ingesteld.

De vrachtwagenchauffeur heeft een verklaring afgelegd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden