Bakker Bedrijfswagen Groep neemt Diesel Service Winterswijk over

Bakker Bedrijfswagen Groep neemt Diesel Service Winterswijk over
11-11-2016 09:26 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

WINTERSWIJK - Bakker Bedrijfswagens breidt haar activiteiten verder uit. Met ingang van 1 november 2016, heeft Bakker alle bedrijfsactiviteiten overgenomen, alsmede het voltallige personeel, van het voormalige Diesel Service Winterswijk te Winterswijk. Deze welkome aanvulling past uitstekend in de groeistrategie van Bakker. Naast het DAF dealerschap, zullen ook de andere bekende activiteiten vanuit de nieuwste vestiging Winterswijk geleverd worden.

Samen met de huidige vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel en Duiven zal met de nieuwe vestiging in Winterswijk de servicebehoefte verder ingevuld en gewaarborgd worden.

De Bakker Bedrijfswagen Groep is een “all round“ dienstverlener van mobiliteit voor de zakelijke sector en de transportbranche. Bakker levert een breed pakket top produkten en diensten aan de zakelijke automotive sector.

Zij streeft naar optimalisering en beheersing van processen en verdergaande schaalvergroting door een zo breed mogelijk gebied van de transportbranche over de weg te kunnen bedienen met als doel dat de werkgelegenheid wordt gewaarborgd. De Bakker Bedrijfswagen Groep is al ruim 50 jaar een professionele speler op de bedrijfswagenmarkt en een “no-nonsense” organisatie.

De Bakker Bedrijfswagen Groep houdt zich bezig met de verkoop, reparatie- en onderhoud, schadeherstel en verhuur van bedrijfswagens en getrokken materieel, alsmede bestelwagens (LCV’s). Daarmee bedient zij het volledige bedrijfswagen segment van 0-50 ton GVW. Bakker Bedrijfswagens is een van de grotere DAF dealers in Nederland en tevens de enige Nederlandse Kenworth dealer.

Tevens is de Bakker organisatie officieel dealer van de merken FIAT Professional en IVECO (Daily), een officiële Service locatie voor WELGRO mengvoeder opbouwen en -opleggers, Daarnaast verzorgt Bakker de   import en Service voor Nederland van ATP/FRC gecertificeerde koelopleggers en losse koel- & vries opbouwen van het Spaanse SOR Iberica.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier