Transport Online - Distributiemedewerkers Jumbo/C1000 in actie voor 'familiegevoel'

Distributiemedewerkers Jumbo/C1000 in actie voor 'familiegevoel'

Distributiemedewerkers Jumbo/C1000 in actie voor 'familiegevoel'
04-02-2013 13:34 | Arbeidsvoorwaarden | auteur de redactie
VEGHEL - Distributiewerkers van Jumbo/C1000 gaan vanmiddag langs bij het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel. Ze willen daar hun baas, directeur Logistiek Karel de Jong aanspreken op het Jumbo-familiegevoel.

Derek van Doorn, distributiewerker bij Jumbo: "Iedereen kent Jumbo als de vrolijke, gezellige familiesupermarkt uit de reclames, maar hoe sterk is dat familie echt? Wij als distributiewerkers lijken er meer als stiefkinderen bij te hangen. Want de werkdruk die wij ervaren, het verschil in beloning tussen de Jumbo en de C1000-mensen en de manier waarop uitzendkrachten behandeld worden, zo ga je volgens mij niet met familie om. Wij willen gelijk loon voor gelijk werk, meer zekerheid en meer vaste banen, gezonde werkdruk en respect voor alle distributiewerkers, als volwaardig onderdeel van de Jumbo-familie."

De distributiewerkers hebben hun eisen in een Respect-agenda samengevat en bieden die aan Karel de Jong aan. En om de familieband te verstevigen willen ze met hem op de foto. Derek: "Bij een echte familie hoort een portret met de familievader erbij."


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions