Clicky


Pooling Partners gaat samenwerken met transportbedrijf Eurotranspharma

Pooling Partners gaat samenwerken met transportbedrijf Eurotranspharma
09-11-2016 17:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ECK EN WIEL - Pooling Partners, de Europese marktleider in het poolen van pallets en containers, gaat samenwerken met Eurotranspharma, de Franse marktleider in het transport van medische producten. Beide organisaties ondertekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst hiervoor.

Eurotranspharma (ETP) koos voor het poolingnetwerk PAKi Logistics zodat het zijn klanten in het Franse netwerk kan voorzien van Europallets en tegelijkertijd gebruik kan maken van een efficiënt logistiek systeem dat volledig voldoet aan de eisen van transport op het gebied van medische- en gezondheidsproducten.

Europese dekking door logistiek poolnetwerk

De samenwerking met PAKi, een van de poolingnetwerken van Pooling Partners was voor ETP een logische stap op de groeiende internationale vraag naar medische producten. “Door de samenwerking met PAKi profiteren we van een groot logistieknetwerk met Europese dekking. Op deze manier kunnen we nog beter aan de eisen van onze internationale klanten voldoen,” aldus Jean-Alexis Etchri, verantwoordelijk voor het beheer van pallets bij ETP.

“Het poolingnetwerk van PAKI is zeer duurzaam en klantgericht. Wij ontvangen op basis van onze bestelling precies de juiste hoeveelheid aan Europallets op de door ons gekozen datum en plaats in Europa. Na gebruik haalt PAKi de pallets vervolgens weer op bij een van de veertien regionale vestigingen van ETP in Frankrijk,” licht Messaoud Zaboubi, bureauchef bij ETP Vémars, toe.

Kwaliteit staat voorop

Christian Agasse, Algemeen Directeur van Pooling Partners voor PAKi Logistics in Frankrijk is verheugd over de samenwerking met ETP: “We zijn zeer blij met de samenwerking met ETP. Het bedrijf is een gerenommeerde en zeer veeleisende Supply Chain-speler. De samenwerking laat de mogelijkheden van Pooling Partners goed zien. Dat beperkt zich niet tot het enkel leveren en hergebruiken van Europallets door heel Europa. Het waarborgt en levert ook de kwaliteit die klanten van het bedrijf mogen verwachten.”

Het PAKi-netwerk van Pooling Partners is al meer dan 40 jaar actief in meer dan 22 landen.