Transport Online - H.Z. Logistics neemt meerderheidsbelang in Mooy Beheer

H.Z. Logistics neemt meerderheidsbelang in Mooy Beheer

H.Z. Logistics neemt meerderheidsbelang in Mooy Beheer
07-11-2016 16:38 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

DE LIER/WADDINXVEEN - H.Z. Logistics B.V. uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot Mooy Beheer B.V. waar onder meer Mooy Logistics onderdeel van uitmaakt.

H.Z. Logistics en Mooy Beheer zijn sterk complementair aan elkaar. De huidige activiteiten en ambities van Mooy Beheer sluiten naadloos aan bij de toekomstvisie van H.Z. Logistics. Beide ondernemingen kunnen hierdoor een uitgebreider dienstenpakket aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten op het gebied van de complete logistieke dienstverlening, meldt H.Z. Logistics maandagmiddag.  

Beide strategische partners zullen zelfstandig blijven opereren.

De chauffeurs van beider bedrijven werden maandagmiddag middels een berichtje op de boordcomputer op de hoogte gebracht van het nieuws. Volgens het bericht hebben deze ontwikkelingen geen invloed op de chauffeurs van beider bedrijven.

H.Z. Logistics is een Europese logistieke dienstverlener met eigen vestigingen in Nederland, Polen, Roemenië, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. H.Z. Logistics is gespecialiseerd in internationaal geconditioneerd transport over de weg en deels intermodaal.

H.Z. Logistics is actief in de deelmarkten Sierteelt, AGF en (Non) Food en biedt dagelijks (groepage-)diensten aan naar geheel Centraal Europa, Oostenrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Mooy Beheer verzorgt middels diverse entiteiten vanuit de vestigingen in Waddinxveen en Breda een totaalpakket aan logistieke diensten. Dit totaalpakket omvat geconditioneerd (groepage-)transport naar Duitsland, Frankrijk en de Benelux, alsmede transport van complete vrachten door geheel Europa. Daarnaast maken de op- en overslag van geconditioneerde producten, containerafwikkeling, douaneformaliteiten, kwaliteitscontroles, om- en verpakken en overige VAL-activiteiten deel uit van de complete logistieke dienstverlening.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen