Transport Online - Baggerbedrijf de Boer sluit tienjarig onderhoudscontract in Nieuw-Zeeland

Baggerbedrijf de Boer sluit tienjarig onderhoudscontract in Nieuw-Zeeland

Baggerbedrijf de Boer sluit tienjarig onderhoudscontract in Nieuw-Zeeland
07-11-2016 11:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SLIEDRECHt - Het Sliedrechtse Baggerbedrijf de Boer gaat tien jaar lang het onderhoud verzorgen van een vijftal havens in Nieuw-Zeeland. Het contract hiervoor wordt aanstaande woensdag, 9 november, in Auckland ondertekend in aanwezigheid van het Nederlandse Koningspaar en de Nederlandse en Nieuw-Zeelandse ministers van Economische Zaken, Henk Kamp en Steven Joyce.

Het langjarige contract betreft de havens van Napier, Taranaki, Timaru, Lyttelton en Tauranga. Bijzonder is dat deze concurrerende havens met een gezamenlijke aanbesteding de handen ineen geslagen hebben zodat een baggerschip permanent in Nieuw-Zeeland gestationeerd kan worden. Baggerbedrijf de Boer zet hiervoor de sleephopperzuiger ’Albatros’ in. 

Hollands glorie

“We zijn zeer trots op het binnenslepen van dit contract”, aldus Kees van de Graaf, directeur van Baggerbedrijf de Boer. “Als familiebedrijf richten wij ons op de lange termijn. Daar sluit dit tienjarig contract naadloos bij aan. Een mooi voorbeeld van duurzame samenwerking tussen alle partijen en oer-Hollands glorie in den vreemde. Uiteraard is de aanwezigheid van de Koning en Koningin bij de ondertekeningsplechtigheid voor ons de spreekwoordelijke kers op de taart.”

Baggerbedrijf de Boer is een middelgroot baggerbedrijf, gevestigd in Sliedrecht. Onze activiteiten bestaan uit baggeren en het verrichten van metingen en andere waterbouwkundige werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Het familiebedrijf bestaat ongeveer een halve eeuw en is uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 150 medewerkers en 30 schepen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions