Clicky


Van Zaal Transport lanceert campagne #LekkerOnderweg

Van Zaal Transport lanceert campagne #LekkerOnderweg
04-11-2016 11:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DE KWAKEL - Het Noord-Hollandse transportbedrijf Van Zaal Transport lanceert deze week haar campagne #LekkerOnderweg. De sierteeltvervoerder wil hiermee charters en chauffeurs aantrekken.

Vanaf ongeveer februari tot juli is het hoogseizoen voor sierteeltvervoerders. “Valentijnsdag staat voor de deur, naar aanloop van het voorjaar gaat het bij mensen weer kriebelen om planten te kopen en een bosje bloemen is een populair cadeau voor Moederdag. Al deze bloemen en planten moeten vervoert worden en daar zijn chauffeurs voor nodig”, vertelt HR-manager Bert van Vliet. Daarom zoekt het bedrijf charters en chauffeurs die voor hen willen rijden tijdens het hoogseizoen.

Maar naast chauffeurs voor het hoogseizoen, is Van Zaal Transport ook op zoek naar chauffeurs die voor langere tijd voor hen willen rijden. “Ons bedrijf groeit, daarom hebben wij meer chauffeurs nodig. We realiseren ons dat dit niet makkelijk is, veel transportbedrijven zijn op zoek naar chauffeurs. Om te laten zien waarom chauffeurs voor ons moeten kiezen, zijn wij deze campagne gestart”, verklaart Bert van Vliet.

Waarom het een aanrader is om als chauffeur bij Van Zaal Transport te werken, wordt tijdens de campagne onder meer duidelijk via de social media kanalen van de sierteeltvervoerder. Onder de hashtag #LekkerOnderweg komen chauffeurs van het bedrijf aan het woord. Daarnaast wordt de campagne gepromoot door middel van advertenties op verschillende online en offline platformen.

Wie wil rijden voor de sierteelttransporteur kan zelf kiezen op welke functie hij of zij solliciteert: chauffeur voor dag- en meerdaagse ritten, chauffeur voor nachtritten of weekendchauffeur. Het is zowel mogelijk om fulltime als parttime te werken. Er worden momenteel chauffeurs gezocht voor de regio De Kwakel/Aalsmeer en de regio Venlo. Er is mogelijkheid tot bijscholing van Code 95 en als werknemer heb je uitzicht op een vast contract.