Clicky


Keurmerk Transport en Logistiek voor VLGroep uit Oss

Keurmerk Transport en Logistiek voor VLGroep uit Oss
02-11-2016 17:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

OSS - Geert Pluk, directeur van VLGroep, heeft het Keurmerk Transport en Logistiek ontvangen uit handen van Godejan Smits van Transport en Logistiek Nederland.

VLGroep heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van Europees goederenvervoer. Uniek zijn de “Double stock transporten” van VLGroep. Double stock, dat wil zeggen het gebruik maken van een tweede verdieping wat de totale laadvloercapaciteit verhoogd. Uniek met dit systeem is de mogelijkheid om zijdelings langere lengtes tot acht meter te verladen op de tweede verdieping. Hiermee wordt de CO2 uitstoot met ten minste twintig procent per rit gereduceerd en het volume van een vrachtauto optimaal gebruikt.

De medewerkers van het bedrijf zijn trots op het behalen van het keurmerk, omdat dit ook naar buiten toe het professionele karakter van VLGroep onderstreept. Het keurmerk toont aan dat de processen in de organisatie goed op orde zijn. Dit is een stevige basis waarop de organisatie zich verder kan ontwikkelen, zodat het transport voor klanten nog beter wordt.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.