Doorstart van Wever Totaal Transport Emmen failliet verklaard

Doorstart van Wever Totaal Transport Emmen failliet verklaard
02-11-2016 14:25 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

EMMEN - Voor de rechtbank van Noord Nederland is op dinsdag 1 november Wever Lease BV failliet verklaard. Wever Lease is een doorstart van het in 2014 failliet verklaarde Wever Totaal Transport eveneens uit Emmen. Toen werd Wever Logistics opgericht waarvan Wever Lease onderdeel uitmaakt.

Volgens curator mr. Meijer, zijn in deze besloten vennootschap alleen het personeel en het materieel ondergebracht. In Wever Logistics BV zijn de transportopdrachten ondergebracht. Er werken ongeveer twintig mensen bij Wever Lease BV waarvan er twaalf chauffeurs zijn.

De Belastingdienst heeft het faillissement aangevraagd. Eigenaresse mevr. Wever heeft tegenover de curator verklaard dat zij verbaasd was over het faillissementsverzoek. Volgens haar was ze nog in gesprek met de Belastingdient over een langslepende kwestie.

Er wordt op dit moment doorgewerkt en er wordt ook gekeken naar een doorstart. De eigenaresse heeft aangegeven het bedrijf graag te willen doorstarten.

Wever Logistics is, volgens de bedrijfswebsite, een modern transportbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse takken van transport.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden