Transport Online - IVECO Stralis Hi-Way 420pk voor H-Trans BV

IVECO Stralis Hi-Way 420pk voor H-Trans BV

IVECO Stralis Hi-Way 420pk voor H-Trans BV
01-11-2016 09:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

SPIJKENISSE - H-Trans uit Spijkenisse heeft onlangs een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way in ontvangst genomen, uit handen van IVECO-dealer Schouten uit Spijkenisse. Deze nieuwe trekker is een uitbreiding van het wagenpark van H-Trans, zodat het bedrijf het groeiende werkaanbod op kan vangen. Snelle leveringsmogelijkheid, de uitstekende ervaringen met IVECO-producten en de relatie met Schouten Spijkenisse hebben tot de ingebruikname van de nieuwe IVECO Stralis Hi-Way geleid.

De nieuwste IVECO Stralis in het wagenpark van H-Trans is uitgevoerd met internationale Hi-Way cabine waarin de chauffeur van alle ruimte en comfort is voorzien tijdens nationale en langere internationale ritten. De subtiele logo’s en montage van een lichtbak met twee verstralers op het dak van de cabine zijn kenmerkend voor de auto’s van H-Trans. Dit betreft de vijfde IVECO Stralis in het wagenpark van het transportbedrijf uit Spijkenisse.

Onder de cabine van de nieuwe Stralis bevindt zich een 420pk en 1900Nm krachtige FPT Cursor 11 dieselmotor met Hi-eSCR die zonder toepassing van uitlaatgasrecirculatie (EGR) aan Euro-VI voldoet. Dit zorgt voor een schonere verbranding, een lager brandstofverbruik en een significant langer onderhoudsinterval. Tevens hoeft het roetfilter van het Hi-eSCR systeem niet actief te worden geregenereerd.

H-Trans BV uit Spijkenisse werd opgericht in 1994. Heden ten dage is H-Trans gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoeren van scheepsproviand. In de loop der jaren is de diversiteit aan vrachten toegenomen. Het wagenpark is hiermee ook gegroeid met verschillende voertuigen. Het wagenpark van H-Trans bevat een aantal kleinere bestelwagens als een Fiat Doblo en Scudo. Het bedrijf heeft ook een zestal BE-combinaties welke zijn uitgerust voor koel-/vriestransporten. Daarnaast heeft H-Trans in totaal een tiental trekkers met verschillende opleggers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions