Clicky


Twaalf nieuwe Van Hool opleggers voor Steenbergen BV

Twaalf nieuwe Van Hool opleggers voor Steenbergen BV
31-10-2016 16:51 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BODEGRAVEN - Steenbergen BV heeft recentelijk zijn trailervloot uitgebreid met twaalf Van Hool plywood opleggers.

Steenbergen BV is gespecialiseerd in 24 uurs distributie in de Benelux en beschikt hiervoor over circa 150 trekkende en circa 200 getrokken eenheden. Door de jarenlange ervaring in de logistieke sector is een specialisatie ontstaan in onder meer automotive-, stukgoed- en palletdistributie. Ook is Steenbergen BV in staat om ADR zendingen volgens de laatste eisen te vervoeren binnen de Benelux. Tevens is het mogelijk om zendingen met bestemmingen buiten de Benelux door Steenbergen BV te laten verzorgen.

Door de juiste diversiteit in het wagenpark kunnen de zendingen op elke gewenste locatie geleverd worden. Zo wordt er gebruik gemaakt van bussen, bakwagens en diverse trekker-oplegger combinaties. Reeds in 2014 is gekozen voor een eerste serie van acht Van Hool 3-assige opleggers. 

In 2016 is opnieuw de keuze op Van Hool gevallen. De solide bouw past goed bij de 24-uurs inzet zoals Steenbergen BV deze voor ogen heeft.

De trailers zijn geheel volgens de wensen van Steenbergen BV opgebouwd. Zo zijn ze voorzien van een gestuurde achteras, een lift-as, een onderschuif laadklep van Bär Cargolift, TUV ladingzekering certificaat, ventilatieluiken, LZV keuring, bindrails aan de zijwanden en in het dak/vloer, werklampen en achteruitrijbeveiliging van Wabco TailGUARD. Door deze multifunctionele uitvoering is Steenbergen BV in staat op de trailers dag en nacht in te kunnen zetten voor alle voorkomende werkzaamheden.

Zaterdag 5 november 2016 doet Steenbergen Meppel BV mee aan de Open Bedrijvendag Drenthe. Tijdens deze open dag zal het nieuwe materiaal van dichtbij te bekijken zijn. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur aan de Oeverlandenweg 8 in Meppel.