Transport Online - Randstad zoekt 150 medewerkers voor distributiecentrum Primark Roosendaal

Randstad zoekt 150 medewerkers voor distributiecentrum Primark Roosendaal

Randstad zoekt 150 medewerkers voor distributiecentrum Primark Roosendaal
31-10-2016 10:21 | Arbeidsvoorwaarden | auteur Redactie [FE]

ROOSENDAAL - Randstad Uitzendbureau zoekt de komende maanden 150 medewerkers voor het nieuw te openen distributiecentrum van Primark. DSV Solutions gaat het logistieke centrum runnen. Er is vooral vraag naar reachtruck chauffeurs, allround orderpickers en laders/lossers uit de regio Roosendaal.

Het distributiecentrum vormt een belangrijke tussenstop voor kleding en accessoires die van de havens van Rotterdam en Antwerpen op weg zijn naar Primark-winkels in Europa. De kersverse medewerkers spelen een belangrijke rol bij de opslag en distributie van kleding  voordat ze naar de winkels van Primark gaan.

De beschikbare vacatures zijn onder te verdelen in reachtruck chauffeurs, allround orderpickers en lader/lossers, zowel fulltime als parttime. Het gaat om dag- en ploegendiensten van maandag tot en met zaterdag.

Mensen die interesse hebben kunnen voor meer informatie terecht op de speciale website van Randstad. Ook mensen die flexibel inzetbaar zijn en bereid zijn te werken op verschillende plekken in het warehouse kunnen reageren.

Het distributiecentrum wordt op 16 januari 2017 operationeel in gebruik genomen. De eerste groep mensen start in december.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,320

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions