Transport Online - Drie nieuwe DAF's XF voor Troost Transport

Drie nieuwe DAF's XF voor Troost Transport

Drie nieuwe DAF's XF voor Troost Transport
31-10-2016 10:08 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

MIDDELHARNIS - Bij temperatuur gecontroleerd transport mag niets misgaan, zeker niet als het gaat om bederfelijke waar als verse vis. Het in dit soort vervoer gespecialiseerde Troost Transport in Middelharnis kiest daarom voor zo betrouwbaar mogelijk materieel: trekkers van DAF. Onlangs leverde BEST Trucks in Barendrecht drie nieuwe DAF’s XF 460 6x2 af aan Troost Transport.

"Onze vloot telt 82 voertuigen. Negen daarvan zijn een DAF", zegt Wim van de Polder, Algemeen Directeur van Troost Transport.

"Vertrouwen in het product en in de service spelen een rol bij de keuze om meer DAF’s in te zetten. Mobiel blijven is voor temperatuur gecontroleerd transport belangrijk. We hebben goede ervaringen met de betrouwbaarheid van DAF. De relatie met de dealer speelt daarbij ook een rol. Mocht het nodig zijn, dan moeten we te allen tijde kunnen rekenen op ondersteuning en service. Daarin hebben we het volste vertrouwen."

Troost Transport vervoert een breed scala aan chemicaliën en food-producten waarvan de temperatuur constant gehandhaafd dient te blijven, waaronder dus ook verse vis. Het bedrijf investeert momenteel flink in uitbouw van activiteiten en in vervanging en uitbreiding van het wagenpark.

"Ontzorgen van de klant staat centraal. Dat betekent ook de inzet van meer Genset chassis en focus op crossdocking en warehousing", aldus Van de Polder.

Bij de verdere uitbreiding van het wagenpark geniet DAF de voorkeur. Van de Polder: "Met de nieuwe generatie heeft DAF mooie stappen gemaakt met comfort en techniek, bijvoorbeeld met Adaptive Cruise Control. Ook de afwerking en inrichting van de cabine is doordacht. Wat brandstofefficiency betreft vinden we het een mooi gebaar van DAF om een cheque cadeau te doen voor een Code 95-chauffeurstraining. We zijn ervan overtuigd dat de chauffeurs dan maximaal rendement leren halen uit de nieuwe vrachtwagens. Tot slot rijden we als Nederlands bedrijf ook graag met Nederlandse producten, dus met DAF."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions