Clicky

 
Transport Online - N196 afgesloten na dodelijk ongeval [+foto]

N196 afgesloten na dodelijk ongeval

N196 afgesloten na dodelijk ongeval [+foto]
30-10-2016 22:40 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

AALSMEER - Bij een eenzijdige aanrijding met een Poolse Audi op de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer is zondagavond kort voor 20.00 uur een van de inzittenden overleden.

Door nog onbekende oorzaak sloeg de Audi ter hoogte van de Aalsmeerderbrug, vermoedelijk over de kop en kwam tot stilstand op de brug. Het voertuig raakte totaal beschadigd. Alle inzittenden zaten ten gevolge van de enorme klap bekneld, aldus de politie.

Politie, brandweer, ambulances, politie-eenheden van Amsterdam en Noord-Holland en eenheden van de Koninklijke Marechaussee rukten uit naar de plaats des onheils. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd en een Mobiel Medisch Team assisteerde de ambulanceverpleegkundigen.

Alle diensten werkten hard samen om de slachtoffers te bevrijden en over te brengen naar een ziekenhuis. Voor één van de inzittenden kwam alle hulp te laat. De man bleek aan zijn verwondingen te zijn overleden.

Tijdens de reddingswerkzaamheden kwamen vier inzittenden in beeld. Een getuige meldde dat er vijf mensen in de auto zouden moeten zitten. Hierop werd direct door een brandweer-duikteam een onderzoek in het water ingesteld terwijl andere diensten de wallenkanten afzochten naar een mogelijk vijfde inzittende die misschien uit het voertuig was geslingerd. Een brandweerman ontdekte in het zwaar verwrongen wrak toch de vijfde inzittende die na flinke inspanningen bevrijd kon worden.

De vier overlevenden zijn naar verschillende ziekenhuizen gebracht. Twee van hen verkeren in kritieke toestand, de andere twee slachtoffers zijn eveneens ernstig gewond.

Specialisten van Verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoeken de toedracht van de aanrijding. De N196 zal naar verwachting niet voor 02.00 uur worden vrijgegeven. Dit heeft te maken met het lopende onderzoek en de diverse spoedwerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

De politie is op zoek naar getuigen die kort voor het ongeluk de auto hebben zien rijden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden