Transport Online - Voetbalwedstrijd loopt uit op knokken

Voetbalwedstrijd loopt uit op knokken

Voetbalwedstrijd loopt uit op knokken
23-10-2016 12:44 | Binnenland | auteur ANP

GROESBEEK - Een amateur-voetbalwedstrijd tussen een team van Germania Groesbeek en een team van SCH uit Nijmegen is zaterdag uitgelopen op een massale vechtpartij.

Eerst ontstond een opstootje tussen spelers op het veld en werden over en weer klappen uitgedeeld. Vervolgens gingen meerdere mensen zich ermee bemoeien en werd uiteindelijk ook in de kantine van de Groesbeekse club gevochten.

Toen de politie bij het terrein aankwam, was de bezoekende club alweer naar huis vertrokken. Er is nog niemand aangehouden. Wel heeft de politie aangiften opgenomen en getuigen gehoord.

Verschillende mensen zijn gewond geraakt. Volgens dagblad de Gelderlander zijn er twee naar het ziekenhuis gebracht, met vermoedelijk een gebroken oogkas en een gebroken neus.

Een woordvoerder van Germania zegt in de Gelderlander dat het misging toen een van de Groesbeekse spelers tegen het hoofd werd geschopt na een val. Spelers van beide teams vlogen elkaar daarop in de haren. De vlam sloeg pas echt in de pan toen spelers van SCH in de gaten kregen dat een supporter van Germania de knokpartij aan het filmen was.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions