Transport Online - Keurmerk Transport & Logistiek voor Marco te Brake Transport uit Beltrum

Keurmerk Transport & Logistiek voor Marco te Brake Transport uit Beltrum

Keurmerk Transport & Logistiek voor Marco te Brake Transport uit Beltrum
21-10-2016 09:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BELTRUM - Zelfstandig ondernemer Marco te Brake heeft het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van José Jakobs van Transport en Logistiek Nederland.

Marco te Brake Transport is gestart in 2014. Ondernemer Marco te Brake is gespecialiseerd in kooi-aap levering van één pallet tot complete ladingen. Met de kooi-aap, een meeneemheftruck, is Marco in staat om geheel zelfstandig overal te laden en te lossen. Dat is van toegevoegde waarde voor zijn klanten, die met name in de bouw, stukgoed, de industriële-  en de agrarische sector zitten.

Het behalen van het keurmerk is voor Marco te Brake een goede manier om professioneel “in de spiegel te kijken”. Ben ik op de goede weg met mijn bedrijf, wat kan ik beter doen voor mijn klanten? Dat zijn de vragen die deze ondernemer voor zichzelf wilde beantwoorden. Bovendien laat het keurmerk aan de buitenwereld zien dat je een serieuze transportondernemer bent.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions