Clicky


Boze chauffeurs Nesselande Pakket Service blokkeren vrachtwagens

Boze chauffeurs Nesselande Pakket Service blokkeren vrachtwagens [+foto's]
21-10-2016 09:28 | Arbeidsvoorwaarden | auteur Redactie [FE]

DORDRECHT - Vrijdagochtend 21 oktober rond 6:00 uur is er een opstand ontstaan van het (voormalige) personeel van Nesselande Pakket Service in Dordrecht.

Chauffeurs blokkeren gehuurde vrachtwagens om het werk te hinderen. Vrachtwagens geladen met spullen staan op de openbare weg.

Het personeel is door het faillissement op straat komen te staan en wacht al weken op hun geld. Dit horen zij volgens de curator via het UWV te krijgen.

Sinds het faillissement begin oktober is er voor het personeel nog niks bekend over wanneer hun salaris betaald gaat worden. Ook is het nog niet bekend of ze überhaupt hun salaris gaan krijgen.

Onder het personeel dat nu op straat staat heerst er veel boosheid omdat volgens hen de werkgever van het bedrijf wel geld heeft om de werkzaamheden door te laten gaan middels gehuurde vrachtwagens, maar heeft hij geen geld om zijn personeel te betalen.

Bij de opstand is ook de vakbond FNV aanwezig om het personeel te steunen.

Nesselande Pakket Service is doorgestart door Circle Logistix uit Papendrecht. Een klein deel van het personeel kon mee in de doorstart.