Transport Online - Nieuwe Volvo FM tankwagen voor Kuster Olie

Nieuwe Volvo FM tankwagen voor Kuster Olie

Nieuwe Volvo FM tankwagen voor Kuster Olie
18-10-2016 17:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BABBERICH - Paashuis Bedrijfswagens Doetinchem heeft onlangs de sleutels overhandigd van een nieuwe Volvo FM 370 6x2V met LAG tankopbouw aan Paul Kuster van Kuster Olie te Babberich.

Paul Kuster: “Voor de distributie van brandstoffen hebben wij gekozen voor een 3-asser van Volvo. Dit chassis is voorzien van een elektro/hydraulisch gestuurde naloopas waardoor het een zeer wendbare auto wordt. Het Driver De Luxe pakket en het innovatieve Volvo Dynamic Steering maken het voor de chauffeur een zeer aangename auto."

“Ook zijn we zeer tevreden over Volvo Trucks dealer Paashuis, zij leveren een uitstekende service en denken goed mee bij het specificeren van onze trucks”, aldus Paul Kuster.

Kuster Olie is een begrip in Oost Nederland en sinds begin 1970 actief in de oliebranche. Naast diverse brandstoffen levert Kuster Olie ook een groot assortiment smeermiddelen.

In de beginjaren werd de landbouw, transport en particulier voorzien van petroleum, huisbrandolie, gasolie en dieselolie. Tegenwoordig zijn de activiteiten uitgebreid met het leveren van producten aan garages, industrie, grondverzet, bouw en een groot aantal (on)bemande tankstations. De Tankpas van Kuster Olie wordt geaccepteerd bij 50 tankstations door heel Nederland en is veilig en betrouwbaar.

Kuster Olie onderscheidt zich door creatieve en innovatieve activiteiten. Bijvoorbeeld een Groengas tankstation in Doetinchem, een LNG tankstation in Borculo en tankstations in de kleuren van voetbalclubs. Kuster Oil GmbH is reeds enkele jaren actief in Duitsland en bevoorraadt particulieren, bedrijven en eigen tankstations.

Door de kleine organisatie, eigen transport en de uitgebreide opslag van smeermiddelen kan Kuster Olie snel en stipt leveren. De jarenlange ervaring en de persoonlijke benadering naar de klanten heeft ertoe geleid dat Kuster Olie snel gegroeid is tot één van de belangrijkste oliebedrijven in Oost-Gelderland.

Foto's

 • J.Roeland
  JOS MAAS
 • J.Roeland
  VAN SAMBEEK
 • J.Roeland
  ERBACH
 • J.Roeland
  KIVITS


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,660
Diesel1,323

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions