Politie waarschuwt chauffeurs alert te zijn na toename ladingdiefstal A67

Politie waarschuwt chauffeurs alert te zijn na toename ladingdiefstal A67
15-10-2016 19:27 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - Op het Brabantse deel van de A67 ziet de politie de laatste tijd een toename van het aantal diefstallen uit vrachtwagens. De politie vroeg zaterdag aan Transport Online of vrachtwagenchauffeurs alert willen zijn en zodra zij iets verdachts zien direct 112 te bellen.

Concrete gevallen kan de politie in verband met het onderzoek niet geven. Wel blijkt dat op elke verzorgingsplaats langs het deel van de A67 dat door Brabant loopt, van de Belgische grens tot Helenaveen, een toename is te zien van ladingdiefstal door middel van het opensnijden van zeilen maar ook diefstallen uit de cabine van de chauffeurs en brandstofdiefstal neemt toe ten opzichte van de vorige maanden.

Bij de ladingdiefstallen lijken de dieven het gemund te hebben op met name elektronica en schoondheidsproducten zoals parfum.

Bij diefstallen uit de cabine lijken kleine makkelijk en snel mee te nemen zaken zoals een mobiele telefoon, tablet of protemonnee met contant geld gewild.

De politie vraagt vrachtwagenchauffeurs alert te zijn en bij verdachte situaties direct contact op te nemen met de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden