Den Hartogh Logistics uitgeroepen tot Beste Werkgever 'Transport en logistiek'

Den Hartogh Logistics uitgeroepen tot Beste Werkgever 'Transport en logistiek'
04-10-2016 17:00 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Op dinsdag 4 oktober is Den Hartogh Logistics uitgeroepen tot Beste Werkgever in de branche ‘Transport en logistiek’. Dit maakten Effectory en Intermediair bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.

Nek aan nek

Het was erg spannend in deze branche. Den Hartogh Logistics kwam uit op een 7,8 na het Beste Werkgeversonderzoek. Deze score bleek net genoeg om tot winnaar uitgeroepen te worden, want Schiphol Group kwam tot een 7,7.

Het geheim van goed werkgeverschap

Guido Heezen, oprichter van Effectory, over de geheimen van goed werkgeverschap: “Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om een cultuur van vertrouwen te creëren. Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat er goed met hun belangen wordt omgegaan. Een duidelijke missie en inspirerend leiderschap zijn daarbij van groot belang.”

Beste Werkgeversonderzoek 2016

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden