Clicky

 
Transport Online - Twee nieuwe containerchassis voor Jonker & Schut

Twee nieuwe containerchassis voor Jonker & Schut

Twee nieuwe containerchassis voor Jonker & Schut
30-09-2016 17:25 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BARNEVELD - Wie is er niet bekend met de opvallende kleuren waaruit het wagenpark van Jonker & Schut bestaat. De prachtige combinaties in golvend rood, wit en blauw zijn alom bekend op de Nederlandse snelwegen en zelfs voor verzamelaars een gewild object in hun 1:50 modellen verzameling.

Met de levering van twee stuks SGH.AVH containerchassis, geschikt voor vervoer van 45” containers, mag Kässbohrer Nederland dan ook vanaf heden, en met grote trots, deel uitmaken van dit prestigieuze wagenpark.

De containerchassis voldoen volledig aan de hoge kwaliteitseisen die Jonker & Schut stelt. Alle posities twistlocks zijn aanwezig, volledig geconserveerd in de huiskleur -met een 10 jaar garantie op roestperforatie- en uiteraard mochten ook de aluminium velgen niet ontbreken om het geheel af te maken.

Naast de containerchassis’ heeft Jonker&Schut ook geïnvesteerd in een nieuwe trekkers en eigen 45” containers, welke samen voornamelijk als vaste combinaties gaat rijden. De keuze hiertoe is gekomen omdat containers uitwisselbaar zijn, multimodaal te gebruiken en sterker uitgevoerd om alle soorten en maten palletgoederen te kunnen vervoeren.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats