Transport Online - Bakker Transport & Warehousing viert 25-jarig jubileum

Bakker Transport & Warehousing viert 25-jarig jubileum

Bakker Transport & Warehousing viert 25-jarig jubileum
30-09-2016 09:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - Zaterdag 1 oktober viert Bakker Transport en Warehousing haar 25-jarig jubileum. In 25 jaar ontwikkelde Bakker transport & Warehousing zich in continue opgaande lijn. Van zolderkamer in 1991 tot solide miljoenenbedrijf in het jubileumjaar 2016.

Zaterdag 1 oktober zal deze mijlpaal gevierd worden met familie, personeel, klanten en leveranciers van Bakker. Het jubileumfeest wordt gehouden in het nieuw gerealiseerde Food Grade Warehouse.

Familiebedrijf Bakker Transport & Warehousing is in een kwart eeuw door hard werken en consequent afspraken nakomen uitgegroeid tot geavanceerd logistiek dienstverlener. De bulk ontgroeid, en inmiddels expert in vervoer en opslag van hoogwaardige goederen. Gespecialiseerd in Food Grade logistiek op basis van transport en warehousing op maat.

Dubbel feest

Begin 2016 is de volgende stap gezet in de verdere uitbreiding van dit sterk groeiende Friese bedrijf.  Op 1 oktober wordt het jubileumfeest gehouden in het nieuw gerealiseerde Food Grade warehouse

De nieuwe bouwkavel op industrieterrein de Kavels heeft een oppervlakte van 13.000 m2. Daarvan is 5.400 m2 bebouwd met modern warehouse van 13 meter hoog. Het nieuwe gebouw is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van energie en duurzaamheid. Het gebouw wordt voldoet aan alle normen van ISO en HACCP. De indeling is voorzien van stellingen met radio shuttle

De nieuwbouw van het warehouse ging gepaard met de aanleg van een eigen tankstation en een parkeergelegenheid voor het gehele wagenpark. Ook is alvast rekening gehouden met een garage voor onderhoud aan de auto’s van Bakker.

Bakker Transport & Warehousing is een geavanceerd logistiek dienstverlener gespecialiseerd in levensmiddelenlogistiek en aanverwante producten.

Bakker heeft dagelijks 27 vrachtwagencombinaties onderweg. Het bedrijf im- en exporteert voor haar klanten naar meer dan tachtig landen over de hele wereld. Er werken zeventig mensen.

Het bedrijf vervoert voornamelijk producten onder temperatuurbeheersing voor supermarkten, productiebedrijven en groothandel. Het verzorgingsgebied  strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions