Clicky


Multi service Toll Box is klaar voor gebruik voor de Belgische tol

Multi service Toll Box is klaar voor gebruik voor de Belgische tol
29-09-2016 13:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

RIJSWIJK - Multi Service Tolls, een Europese leider in het aanbieden van tol oplossingen voor transporteurs in verschillende landen, is trots mede te delen dat haar interoperabele Multi Service Toll Box nu ook bruikbaar is voor de Belgische tol. De Multi Service Toll Box wordt al door wagenparken gebruikt voor het betalen van tol in Frankrijk, Spanje, Portugal en de Liefkenshoektunnel; Belgie is nu het vierde land welke door middel van deze enkele box, gedekt is.

De Multi Service Toll Box maakt gebruik van een innovatieve technologie welke nieuwe releases en updates automatisch uitvoert zonder dat de chauffeur of fleet manager hier iets voor hoeft te doen.

Daarnaast hebben fleet managers dagelijks inzage in alle Belgische tol transacties via het Multi Service Tolls klantportaal, MyMST.

“Multi Service Tolls heeft jarenlange ervaring als het gaat om het bieden van innovatieve en technologische oplossingen aan haar klanten. Dit is wederom een stap met welke wij trachten de technologische voorloper te blijven wat betreft tol betalingen voor wagenpark managers in heel Europa”, aldus Inez Berkhof-Hollander, Managing Director voor Multi Service Tolls.

Multi Service Tolls biedt geconsolideerde facturen aan haar klanten en toegang tot het gepatenteerde management systeem, MyTolls, welke een revolutie betekende voor wagenpark managers en de manier waarop zij hun tol producten (inclusief Eurovignetten) for alle wagens in hun wagenpark bestellen.

Vanuit Rijswijk, Nederland, biedt Multi Service Tolls sinds 1994 een tol oplossing aan Europese wagenparken. Zij heeft dekking in 19 verschillende landen en biedt haar klanten geconsolideerde tol facturen, krediet en support voor tol producten. Multi Service Tolls is een onderdeel van Multi Service Technology Solutions, Inc., welk een dochteronderneming is van World Fuel Services.

dit is een gesponsord artikelNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,642

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions