Transport Online - Nachtelijke verkeershinder N208, A22 en A9

Nachtelijke verkeershinder N208, A22 en A9

Nachtelijke verkeershinder N208, A22 en A9
29-09-2016 10:09 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

VELSEN - Weggebruikers krijgen van dinsdag 4 tot zaterdag 8 oktober een aantal nachten te maken met hinder op de A9, A22 en N208 nabij de Velsertunnel. Rijkswaterstaat werkt aan de nieuwe hoogtedetectie en maait het gras in de bermen langs de snelwegen.

Het werk vindt steeds plaats tussen 23.00 en 05.00 uur. In de nacht van 4 op 5 oktober zijn enkele verbindingswegen dicht. In de nachten daarna gaat het steeds om korte afsluitingen. De hinder blijft naar verwachting beperkt, wel wordt het verkeer omgeleid.

Dinsdag 4 op woensdag 5 oktober

  • De tijdelijke verbindingsweg (keerlus) van de A22 vanuit IJmuiden naar de A9 richting Alkmaar is dicht. Verkeer wordt omgeleid via knooppunt Rottepolderplein.
  • De verbindingsweg van de A9 vanuit Rottepolderplein naar de A22 richting IJmuiden is dicht. Verkeer wordt omgeleid via de afrit Beverwijk-Oost en de zuidelijke calamiteitenboog.

Korte afsluitingen door maaiwerkzaamheden

In de nachten van woensdag 5 op donderdag 6 oktober en van vrijdag 7 op zaterdag 8 september maaien we gras in de bermen langs de snelwegen in de IJmond. Het gaat om verbindingswegen van en naar de A9, A22 en N208. Ook zijn enkele opritten kort dicht. Tekstkarren en borden boven de weg geven de omleidingsroute aan. De extra reistijd is steeds minder dan 15 minuten. Hulpdiensten kunnen langs het werk rijden, lijnbussen volgen wel de omleidingsroute.

De planning van de maaiwerkzaamheden is onder meer afhankelijk van het weer. Mocht het werk uitlopen, dan gaat Rijkswaterstaat ook van donderdag- op vrijdagnacht aan de slag (6 op 7 oktober) en van maandag- op dinsdagnacht (10 op 11 oktober).Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,678
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions