Transport Online - Mol-logistics in zee met Barloworld

Mol-logistics in zee met Barloworld

Mol-logistics in zee met Barloworld
23-03-2012 10:01 | Aanschaf Nieuw Materiaal | auteur de redactie
MOL Logistics (Netherlands) BV is onderdeel van Mitsui O.S.K. Lines, een toonaangevende beursgenoteerde wereldspeler in transport en logistiek. Het hoofdkantoor van MOL-Logistics is sinds 1919 gevestigd in Tilburg. MOL Logistics voorziet in betrouwbare en deskundige dienstverlening voor uiteenlopende logistieke behoeftes, zoals zeevracht, luchtvracht, Warehousing & Value Added Logistics/Services, wegtransport, douane en fiscale activiteiten en oplossingen voor ketenlogistiek.

Prettige samenwerking
Onlangs heeft Barloworld 4 elektrische Hyster heftrucks geleverd bij MOL. Deze trucks worden gebruikt voor het laden en lossen van vrachtwagens en voor de aan- en afvoer van pallets naar bulklocaties. "De stem van de chauffeurs in de keuze van deze heftrucks is van groot belang geweest", zegt de heer de Moree, Operations Manager van MOL Logistics."De machines hebben tijdens de demo-ronde veel indruk gemaakt en het personeel heeft hier zeer positief op gereageerd. Zij moeten er immers op rijden", aldus de Moree. "Met name op het gebied van gebruiksvriendelijkheid heeft de demo truck hoge ogen gegooid." Wat tevens een belangrijk onderdeel is geweest voor de aanschaf bij Barloworld is de lange relatie die beide bedrijven met elkaar hebben gecombineerd met een prima prijs/kwaliteit verhouding van de heftrucks.De trucks
De 4 trucks die MOL Logistics onlangs heeft aangeschaft zijn elektrische heftrucks met een hefcapaciteit van 3.000 kg. Alle 4 de machines zijn afkomstig uit de succesvolle JXN serie en zijn voorzien van de unieke Zero Turn Radius die zorgt voor een zeer kleine draaicirkel en daardoor zeer wendbaar is de kleine ruimtes. Om de trucks zo flexibel mogelijk in te kunnen zetten, zijn de trucks tevens uitgerust met zowel een HiP- als een eLo-instelling om de verhouding tussen efficiëntie en energieverbruik te optimaliseren. Een andere eigenschap is dat de trucks voorzien zijn van zeer sterke Vista™ masten die zorgen voor een uitzonderlijk goed zicht.


Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions