Transport Online - IVECO Stralis Hi-Way met 480pk voor Nord Cargo BV uit Klundert

IVECO Stralis Hi-Way met 480pk voor Nord Cargo BV uit Klundert

IVECO Stralis Hi-Way met 480pk voor Nord Cargo BV uit Klundert
27-09-2016 09:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

KLUNDERT - Onlangs heeft transportbedrijf Nord Cargo uit Klundert een nieuwe IVECO Stralis Hi-way in de vaart genomen. De trekker is voorzien van 480pk en 2250Nm sterke dieselmotor en het exterieur is volledig uitgevoerd in de herkenbare huisstijl van Nord Cargo. Deze Stralis trekker is de eerste in het wagenpark van het transportbedrijf uit Klundert.

Nord Cargo BV heeft gekozen voor de IVECO Stralis met zeer ruime Hi-Way cabine, speciaal ontworpen voor internationale transportwerkzaamheden. Onder de cabine bevindt zich de 480pk en 2250Nm krachtige Cursor 11 dieselmotor met Hi-eSCR systeem, waardoor IVECO geen uitlaatgasrecirculatie toepast. Dit betekent een lager brandstofverbruik, schonere verbranding en een langer onderhoudsinterval.

Het exterieur van de nieuwe Stralis met  side-skirts, 1260L brandstoftanks en aluminium velgen is volledig in de herkenbare wit-blauw-rode huisstijl van Nord Cargo uitgevoerd. De chauffeurs van Nord Cargo hebben in de Stralis de beschikking over onder andere stand kachel, stand airco,  high-comfort bed en IVECOnnect navigatiesysteem met Driverstyle Evaluation System waardoor het brandstofverbruik en onderhoudskosten gereduceerd kunnen worden.

Sinds de oprichting in 1997 heeft transportbedrijf Nord Cargo BV uit Klundert zich gespecialiseerd in internationaal wegtransport tussen Spanje, België en Nederland. De eerste vestiging van Nord Cargo werd opgericht in Spanje.

Later werd een Nederlandse vestiging geopend. In 2001 is dit overgegaan naar een grotere locatie op industrieterrein Moerdijk (Klundert). Inmiddels heeft Nord Cargo vier vestigingen in Spanje. Dankzij de beschikbaarheid over een 55-tal trailers geschikt voor diverse toepassingen kan Nord Cargo altijd maatwerk leveren.

Foto's

  • J.Roeland
    MEGA-POL-TRANS
  • J.Roeland
    IVECO
  • J.Roeland
    IVECO


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,657
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions