Transport Online - Nieuwe Volvo FH500 en drie nieuwe MAN's voor Klomp Transport BV

Nieuwe Volvo FH500 en drie nieuwe MAN's voor Klomp Transport BV

Nieuwe Volvo FH500 en drie nieuwe MAN's voor Klomp Transport BV
23-09-2016 09:59 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZWOLLE - Klomp Transport BV uit Zwolle heeft onlangs een Volvo FH500 bakwagen 8 x 2 euro 6 in ontvangst genomen. Hij heeft een laag en sterk chassis en is erg stabiel.

Deze is ook voorzien van Dyamic Steering, zodat gemakkelijk gemanoeuvreerd kan worden. Voor de rest zijn alle opties aanwezig.

De auto is voorzien van een Hiab X-Hipro 105 ton/mtr kraan. Deze is 8 x uitschuifbaar en pakt op 20 meter 3,5 ton. Deze is speciaal aangeschaft voor het hijsen van zware containers, bouwputten en diverse andere materialen. De samenwerking tussen Volvo, Hiab en Carrosserie bouwer Brinks Hardenberg is goed verlopen en de auto rijdt naar volle tevredenheid.

Tevens zijn drie MAN TGX Lowdeck euro 6 trucks met 440 PK in de vloot opgenomen. Ze zijn allen voorzien van een automatische versnellingsbak. Met speciale lage open mega trailers, vallen ladingen van 3.25 meter hoog binnen de standaard ontheffingen.

Ook zijn er twee 4 assige semi-diepladers aangeschaft van 0.79 hoog. Ze zijn beiden uitschuifbaar en voorzien van oprijkleppen. Op de zwanehals komen we ongeveer op 1.10 meter, zodat ook daar hoge lading vervoerd kan worden.

Klomp Transport Zwolle is sinds 1947 actief in nationaal en internationaal speciaal transport. Een mix van goed opgeleide gemotiveerde chauffeurs en multifunctioneel materieel staan hoog in het vaandel. "Wij begrijpen wat de opdrachtgevers wensen en brengen dit in de praktijk tot uitvoering. Ook continue investeren in de modernste technologie en kennis staat voorop. Zo is ieder voertuig uitgerust met een boordcomputer met nieuwste navigatie", aldus Jan Willem Klomp.

"Er behoren 28 trekkende eenheden tot onze vloot en 50 getrokken eenheden. Waarvan er acht voorzien zijn van een autolaadkraan, van 33 ton/mtr tot en met 105 ton/mtr. Het overige materiaal bestaat uit mega-trailers (open / dicht) semi-diepladers (dubbel uitschuifbaar) en euro-diepladers."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,817
Diesel1,494

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions