93-jarige Vlaardinger in slaap overvallen met vuurwapen

93-jarige Vlaardinger in slaap overvallen met vuurwapen
22-09-2016 12:01 | Misdaad | auteur Redactie [FE]

VLAARDINGEN - Een 93-jarige man is donderdagochtend in zijn huis aan de Musschenbroekstraat in Vlaardingen overvallen. Zij bedreigden de bejaarde man met een vuurwapen en vroegen om geld. Zij gingen er vandoor met nog onbekende buit.

Even na half drie ’s nachts werd de bejaarde man wakker van geluid in zijn huis. Hij belde 112 met de telefoon die naast zijn bed lag. Vermoedelijk hebben de daders dit gehoord want zij kwamen de slaapkamer binnen, pakten de telefoon af en bedreigden de oude man met een vuurwapen. Zij vroegen hem waar zijn geld was. Met nog onbekende buit zijn zij weer vertrokken.

De hevig geëmotioneerde man belde de politie. De man was zo geschrokken dat hij in eerste instantie moeite had om de agenten een signalement te geven. Later bleek dat er twee donker geklede mannen met bivakmutsen binnen waren geweest. Mogelijk is er een derde dader geweest. Getuigen hebben namelijk rond het tijdstip van de overval drie donker geklede mannen op straat zien lopen. Zij zouden zijn weggereden in een auto, meldt de politie.

De politie komt graag in contact met meer getuigen van deze overval.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden