AB Transport Group neemt Wassenaar Transport over

AB Transport Group neemt Wassenaar Transport over
21-09-2016 16:48 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

OUDESCHILD/BERLIKUM - AB Texel, onderdeel van de AB Transport Group, neemt per 1 oktober Wassenaar Transport uit Berlikum over. Dat heeft een woordvoerder van AB Texel woensdagmiddag aan Transport Online bevestigd.

AB Texel neemt zes auto's over en vijf á zes chauffeurs. AB Texel neemt alleen de transporttak van Wassenaar over en niet de mestactiviteiten.

De reden voor de overname is op dit moment niet bekend. Bij Wassenaar Transport wilde men geen verdere details bekendmaken over de overname.

In principe vervoert Transportbedrijf & Mesthandel P.J. Wassenaar & Zonen alles. Hoofdzakelijk draait het om agrarisch vervoer, zoals uien, aardappelen, mest, wortelen, witlof en stro. Sinds 1997 zijn Koos Wassenaar en zijn vrouw Joke eigenaar van het Friese transportbedrijf. 

AB Texel is voornamelijk gespecialiseerd in transport van consumptieaardappelen, pootaardappelen, meel en veevoer en daarnaast een kleiner segment aan diverse agrarische producten.

Per 1 september heeft AB Texel eveneens de transport- en op- en overslagactiviteiten van DML uit Wehe den Hoorn overgenomen.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier