Clicky

 
Transport Online - Alsof gevaarlijke stoffen vervoeren nog niet gevaarlijk genoeg is [+foto]

Alsof gevaarlijke stoffen vervoeren nog niet gevaarlijk genoeg is

Alsof gevaarlijke stoffen vervoeren nog niet gevaarlijk genoeg is [+foto]
16-09-2016 17:12 | Gevaarlijke Stoffen | auteur Redactie [FE]

BIELEFELD(D) - Vrijdagochtend werd de Duitse verkeerspolitie gewaarschuwd dat er een voertuig met gevaarlijke stoffen al slingerend over de Duitse A2 reed.

De politie kreeg de melding rond 08:00 uur. Een beller had een tankwagen uit Gelsenkirchen tussen de knooppunten Rheda-Wiedenbrück en Gütersloh over meerdere rijstroken al slingerend zien rijden.

Omdat de politie in het bezit was van het telefoonnummer van het transportbedrijf waar de chauffeur in dienst was heeft de politie gelijk met de werkgever gebeld en hem verzocht zijn chauffeur pauze te laten nemen omdat de politie in eerste instantie dacht dat de chauffeur slaperig zou zijn.

Voordat de politie de tankwagen met gevaarlijke goederen kon stoppen was de chauffeur gestopt op de parkeerplaats Sührenheide.

Toen de politie arriveerde op de parkeerplaats moesten ze de 36-jarige chauffeur wakker maken. De chauffeur werd aan een drugstest onderworpen en deze bleek positief. Vervolgens werd hem eveneens een bloedmonster afgenomen.

De chauffeur van de tankwagen, geladen met bijtende, gecontreerde natriumhypochloriet, kon ter plekke zijn rijbewijs inleveren vanwege gevaarlijk rijgedrag.

Foto's

 • J.Roeland
  SCHENK
 • J.Roeland
  SCHENK
 • J.Roeland
  P. VISSERS
 • J.Roeland
  VAN DER MIERDEN

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions