Transport Online - Promese verzorgt fashion logistiek voor Euretco Label Company

Promese verzorgt fashion logistiek voor Euretco Label Company

Promese verzorgt fashion logistiek voor Euretco Label Company
11-11-2011 09:44 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
BREDA - Euretco Label Company (ELC) is onlangs een langdurige samenwerking aangegaan met Promese waarbij Promese zorg zal dragen voor de volledige fashion logistiek van ELC. ELC is o.a. bekend van de kindermodemerken: Babyface, LCKR en Blue Rebel.

Tot voor kort verzorgde ELC haar logistiek nog zelf en heeft zij besloten om de logistieke functie uit te gaan besteden. Hiermee kan zij zich volledig gaan richten op haar kerncompenties, zijnde sales, marketing en productdesign.

Omdat logistiek een erg belangrijk aspect is van de kwaliteit van de door ELC geboden producten aan haar klanten, heeft ELC een onafhankelijke organisatie in de hand genomen om de selectie van de ideale distributiepartner te laten uitvoeren. Promese kwam hierbij als de ideale partner naar voren.

Euretco Label Company is een zelfstandige businessunit van Euretco met een succesvol portfolio van kinderkledingmerken en private labels. Euretco Label Company ontwikkelt drie internationale merken – LCKR, Blue Rebel en Babyface – en verkoopt deze inmiddels gevestigde en succesvolle merken aan ondernemers in binnen- en buitenland. Deze merken zijn terug te vinden in ruim 1.200 baby- en kinderspeciaalzaken verspreid door Europa.

Promese heeft meer dan 30 jaar ervaring in de retaillogistiek en is een sterk IT-gedreven logisitiek dienstverlener die zich o.a. richt op bedrijven binnen de fashion industrie. Promese biedt
meerdere modules van diensten variërend van voorraadbeheer, pick- pack en logistiek, tot het bieden van totaaloplossingen ten behoeve van financiële dienstverlening en E-commerce. Meer dan 5.000 retailers in de Benelux en ver daarbuiten worden vanuit het logistieke centrum in Breda
bediend.Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions