John Corneth geeft klanten realtime inzicht in temperatuurverloop tijdens het transport van pharma producten

John Corneth geeft klanten realtime inzicht in temperatuurverloop tijdens het transport van pharma producten
12-09-2016 09:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZOETERMEER - John Corneth B.V. uit Baarlo, gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van chemische- en pharmaproducten, monitort het complete wagenpark met T Comm Telematics systemen. Realtime informatie over temperaturen in en deuropeningen van de geconditioneerde trailers biedt John Corneth en haar afnemers continu een volledig beeld van iedere vracht. 

John Corneth vervoert geconditioneerde, gevaarlijke stoffen (ADR), Chemie- en Pharmaproducten naar de Benelux, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Polen. De condities waaronder deze producten vervoerd worden, dienen nauwlettend in de gaten gehouden te worden. Temperatuuroverschrijdingen leveren bij deze producten risico’s op. De temperaturen in de wagens van John Corneth worden continu gemonitord en geregistreerd met behulp van draadloze sensoren van T Comm Telematics, zodat de conditie van de lading voor klanten altijd inzichtelijk is. Bij temperatuuroverschrijding krijgt John Corneth een alarmmelding en kan waar nodig direct bijgestuurd worden.

Altijd direct inzicht in de vervoerscondities van producten

John Corneth, Algemeen Directeur: “De goederen die wij vervoeren, dienen streng te worden gecontroleerd. De producten die wij vervoeren zijn kostbaar en extreem temperatuur gevoelig. Het monitoren van de temperaturen is daarom ontzettend belangrijk. Met de draadloze sensoren van T Comm Telematics hebben wij op elk moment van de dag de temperaturen in al onze trailers inzichtelijk en kunnen we ingrijpen als in één van onze trailers een temperatuur te hoog dreigt op te lopen of juist te veel gaat zakken. We zijn hiermee verzekerd van de juiste vervoerstemperatuur van de goederen. Met de oplossing van T Comm Telematics kunnen wij onze klanten volledig inzicht bieden in  de transporttemperaturen van hun goederen.”

John Corneth is sinds de oprichting in 1988 uitgegroeid tot specialist in het vervoeren van producten uit de chemische- en pharmaindustrie. Deze goederen worden met eigen auto’s vervoerd naar de Benelux, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Polen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,772
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden