Transport Online - Westerman Logistics huldigt jubilarissen

Westerman Logistics huldigt jubilarissen

Westerman Logistics huldigt jubilarissen
11-09-2016 10:01 | Transport | auteur Redactie [FE]

NIEUWLEUSEN - Westerman Logistics heeft zaterdag tijdens het personeelsfeest tien jubilarissen gehuldigd. Tevens werd er afscheid genomen van een tweetal collega’s die van een welverdiend pensioen gaan genieten.

In totaal hebben de jubilarissen meer dan 230 jaar aan werkervaring, met zes collega’s die het 12,5 jarig dienstverband vierden en twee collega’s die reeds 25 jaar in dienst zijn. Maar ook collega’s met uitzonderlijke lange dienstverbanden van 40 en 65 jaar.

Door de directie werden de jubilarissen bedankt voor de geleverde inzet en loyaliteit in deze jaren, maar ook de wens uitgesproken om het dienstverband van deze ervaren medewerkers nog vele jaren voort te zetten.

Ook werd er afscheid genomen van een tweetal collega’s die ook een lange staat van dienst hebben, zij mogen wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd gaan genieten van het pensioen.

Samen met collega’s en de familie van de jubilarissen was er vervolgens een gezellig samenzijn in de locatie te Hasselt en kon men meedoen met het oer-Hollandse spel klootschieten. Zodoende kon gezonde beweging met gezelligheid worden gecombineerd. Afsluitend werd ook een heerlijk buffet geserveerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,326

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions