Vier Pacton Trailers naar Noorwegen

Vier Pacton Trailers naar Noorwegen
09-09-2016 13:37 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OMMEN - De Firma Bolkan Trans Namos AS uit Verdal, Noorwegen heeft deze maand de laatste van een bestelling van vier opleggers opgehaald.

In 2015 heeft Pacton Trailers BV al twee stuks uitschuifbare Pacton opleggers aan firma Bolkan geleverd en dit heeft geresulteerd in een vervolgorder voor nog vier opleggers: drie uitschuifbare en een vaste.

De uitschuifbare opleggers zijn van het type TXD.345.LU-N, uitgeschoven is de totale lengte 18.150 mm. De achterste as, een BPW naloop fusee as, is elektro-hydraulisch bestuurbaar door middel van een afstandsbediening,  hetgeen de wendbaarheid bij lage snelheden ten goede komt.

Het 1.800 mm hoge stalen kopschot is naar de specifieke wensen van de klant gemaakt;  eenvoudig afneembaar en natuurlijk net als het chassis geschoopeerd.

De vaste oplegger heeft dezelfde uitvoering behalve dat hier de achterste as stangen gestuurd is.

De vier opleggers zijn voorzien van diverse TÜV gekeurde bindvoorzieningen en container aansluitingen. Uitgerust met winterbanden en sneeuwkettingenhaken is de firma Bolkan met deze oplegger klaar voor de winter.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden