Clicky

 
Transport Online - Litouwer doodgestoken tussen twee vrachtwagens in Breda [+foto's]

Litouwer doodgestoken tussen twee vrachtwagens in Breda

Litouwer doodgestoken tussen twee vrachtwagens in Breda [+foto's]
03-09-2016 13:39 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

BREDA - Een vermoedelijk 54-jarige man uit Litouwen is vannacht om het leven gekomen bij een steekincident. De politie arresteerde een 48-jarige man uit Litouwen op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Het is niet bekend of het hier vrachtwagenchauffeurs betreft.

Het geweld vond plaats op vrijdag 2 september 2016 rond middernacht nabij het bedrijventerrein IABC. Agenten troffen na een melding een zwaar gewonde man aan, die buiten kennis bleek te zijn. Het ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het traumateam van de LifeLiner bij de reanimatie van het slachtoffer. De man werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later in de nacht overleed.

Onderzoek

De politie zette de omgeving van de plaats delict af voor het forensisch sporenonderzoek. Tactisch rechercheurs startten een onderzoek in de directe omgeving. Er werd een 48-jarige Litouwer aangehouden verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke geweldsincident.

Ook werden enkele getuigen naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. Gedurende de nacht is getracht de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een 54-jarige man uit Litouwen.

Op het bedrijventerrein IABC zijn nationale en internationale bedrijven gevestigd. Diverse internationale vrachtwagenchauffeurs overnachtten daar afgelopen nacht, in afwachting van het laden/lossen van hun vrachtwagen.

De politie is op zoek naar getuigen die vrijdag tegen het einde van de avond iets bijzonders, iets verdachts of afwijkends hoorden of zagen in de omgeving van het bedrijventerrein IABC / Kruisvoort in Breda.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden