Clicky


Thijs Bouwmans al 40 jaar chauffeur waarvan 25 jaar zelfstandig

Thijs Bouwmans al 40 jaar chauffeur waarvan 25 jaar zelfstandig
02-09-2016 17:02 | Transport | auteur Redactie [FE]

OEFFELT - Thijs Bouwmans is dit jaar 40 jaar chauffeur en dat wordt aanstaande zaterdag groots gevierd.

In 1976 haald hij het groot rijbewijs waarna hij in dienst trad bij Heijnen Transport. Na 9 jaar gaat hij in loondienst bij zijn vader Piet Bouwmans, waarmee hij in 1988 een V.O.F. start. Vanaf dat moment wordt met veel plezier voor Campina gereden.

Na enkele jaren gaat Piet van zijn welverdiende pensioen genieten waarna het familiebedrijf wordt voortgezet door Thijs en zijn vrouw Petra.

Wanneer in 1998 het vervoer van Campina wordt overgenomen door andere bedrijven wordt ook Thijs overgenomen door gebr. Huijbregts in Tilburg. Ook hier heeft hij het erg naar zijn zin. Bij Huijbregts gaat Thijs meer buitenland ritten rijden naar Noord-Frankrijk en Zuid-Duitsland.

Wanneer in 2012 Huijbregts wordt overgenomen door Bakker Logistics besluit Thijs na drie dagen het stokje er bij neer te leggen. Totdat hij chauffeurs van Franken op het industrieterrein tegenkomt. Zij zochten een charter. "Is dat niets voor jou Thijs?” Thijs: “Ge hoeft niet verder te zuuken, wanneer kan ik beginnen?”

Inmiddels rijdt Thijs al weer vier jaar met veel plezier voor de firma Franken.  

Na 40 jaar chaufeur en 25 jaar als zelfstandige gereden te hebben laat zijn familie, middels Transport Online, weten dat zij hem nog vele jaren wensen als chauffeur.