Clicky


Lubbers Transport bestaat 25 jaar

Lubbers Transport bestaat 25 jaar
01-09-2016 11:44 | Transport | auteur Redactie [FE]

NIEUWLEUSEN - Zaterdag 3 september bestaat Lubbers Transport uit Nieuwleusen 25 jaar. Lubbers Transport is een dynamisch, veelzijdig en flexibel transportbedrijf gespecialiseerd in transport binnen de foodsector.

Ronnie de Munnik uit Slagharen rijdt al acht jaar voor Lubbers Transport en is, zoals hij het zelf zegt "een trotse werknemer".

"Het is zo leuk om bij dit bedrijf te werken omdat het een echt familiebedrijf is, gerund door Hugo en Myriame Lubbers. In overleg is bijna alles mogelijk en aan de keukentafel bij hen thuis kun je altijd met problemen terecht en zullen ze altijd helpen om een oplossing te zoeken", vertelt Ronnie.

"Ze hebben een gestage groei meegemaakt maar we zijn allemaal een naam en geen nummer voor hen. Zoals ze wel eens zeggen; de werkgever is meer collega dan baas", aldus Ronnie.

Ronnie rijdt voor Lubbers Transport het meest in Nederland maar af en toe ook in België en Duitsland.

"Of het nu gaat om distributie, opslag of voorraadbeheer, door de jarenlange ervaring en kennis kunnen wij onze klanten op de meest flexibele en efficiënte manier bedienen", melden de eigenaren van Lubbers Transport.

"Wij kijken voortdurend naar de mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren en daarmee nog beter en efficiënter te maken. Hiervoor is persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en werknemers voor ons van zeer groot belang. Op deze manier streven wij ernaar om continu hoogstaande service en kwaliteit te kunnen waarborgen. De wensen van onze klanten staan daarbij voorop."