Thermo King toont innovatie op de IAA-bedrijfswagenbeurs 2016 in Hannover

Thermo King toont innovatie op de IAA-bedrijfswagenbeurs 2016 in Hannover
31-08-2016 11:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL - De transportoplossingenleveranciers Thermo King en FRIGOBLOCK van Ingersoll Rand, de wereldleider als het gaat om het creëren en in stand houden van veilige, comfortabele en energiezuinige omgevingen, heet bezoekers van 22 tot 29 september van harte welkom op stand C05 in Hal 27 van de IAA-beurs in Hannover, Duitsland. Op de stand kunnen bezoekers met eigen ogen de toekomst van gekoeld transport aanschouwen.

"De overname van FRIOGBLOCK en Celtrak heeft ons in staat gesteld oplossingen te ontwikkelen waarin duurzaamheid en innovatie samenkomen, met toonaangevende brandstofbesparingen en intelligente systemen tot gevolg. Daarnaast hebben we concepten ontwikkeld die in de toekomst bepalend zullen zijn voor de transportkoelingsector. We zijn bijzonder enthousiast", vertelde Karin De Bondt, adjunct-directeur en algemeen manager voor vrachtwagens, opleggers en bussen van Thermo King voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Op de stand zal Thermo King nieuwe en bestaande producten tonen, die allemaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan eisen van huidige markt als het gaat om duurzaamheid, intelligentie, connectiviteit, innovatie en het vermogen om te kunnen gaan met veeleisende situaties in de praktijk.

Veel van deze producten zijn het resultaat van de strategische overnames van FRIGOBLOCK en Celtrak, waardoor de onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden van Thermo King zijn verbreed met aanvullende expertise op het gebied van hybride en dieselvrije oplossingen, en operationele intelligentie. Deze nieuwe mogelijkheden, in combinatie met de bewezen staat van diens van Thermo King als leverancier van betrouwbare, toonaangevende technologie, hebben geresulteerd in de versnelde ontwikkeling van oplossingen die tegemoetkomen aan de unieke eisen van klanten en zorgen voor duurzame resultaten in de transportkoelingsector.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,772
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden