Transport Online - Werknemers C1000 distributiecentrum Woerden willen 'Gewoon Goed Werk'

Werknemers C1000 distributiecentrum Woerden willen 'Gewoon Goed Werk'

Werknemers C1000 distributiecentrum Woerden willen 'Gewoon Goed Werk'
29-08-2011 10:12 | Arbeidsvoorwaarden | auteur de redactie
WOERDEN - Donderdag 1 september om 15.00 uur overhandigt een delegatie van circa 150 werknemers van C1000 Distributiecentrum Woerden een petitie aan de heer Wytse Feringa, manager van het distributiecentrum (DC). De werknemers willen dat het management respectvol met ze omgaat, onder andere door te stoppen met de intimidatie op de werkvloer. Dat meldt FNV Bondgenoten maandag.

Dirk-Jan Brink, kaderlid FNV Bondgenoten: "We zetten ons graag volledig in voor C1000 maar daar zijn wel normale werkomstandigheden voor nodig. We hebben geen invloed op wanneer we werken of vakantie willen opnemen. De chauffeurs in onze DC worden gedwongen tot een vierdaagse werkweek, hierdoor werken ze minder en krijgen ze dus veel minder loon. We zijn het beu. Het kan volgens ons 'C1000 x beter', om te beginnen door ons respectvol te behandelen."

Naast een toenemende werkdruk, verslechterde arbeidsvoorwaarden wordt er in het DC niet open over het ziekteverzuimbeleid en/of grote veranderingen gecommuniceerd. In de petitie eisen de werknemers dat de heer Feringa uiterlijk 15 september komt met een voorstel tot verbeteringen.

Bij het C1000 Distributiecentrum in Woerden werken circa 300 vaste krachten en 350 uitzendkrachten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions