Nieuwe luchtgeveerde Actros 1842 Lowdeck met Schmitz trailer voor Ouweland Expeditie

Nieuwe luchtgeveerde Actros 1842 Lowdeck met Schmitz trailer voor Ouweland Expeditie
30-08-2016 09:57 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

RIJEN - Deze zomer is er bij Ouweland Expeditie in Rijen weer een nieuwe trekker met oplegger aan het wagenpark toegevoegd. Het betreft hier een volledig luchtgeveerde Actros 1842 lowdeck trekker met een Schmitz Cargobull mega trailer.

De keuze voor een Mercedes is geen verrassing, al meer dan twintig wagens dragen ondertussen trots deze ster onder de vlag van Ouweland Expeditie. Vanuit een jarenlange samenwerking met Rüttchen Breda is een rijke ervaringsdeskundigheid opgebouwd waarmee deze toch al indrukwekkende machines op een duurzame manier tot meer dan hun recht weten te komen.

Een groot deel van de kracht achter het succes van beide partijen is de flexibiliteit in de omgang met maatwerk. Ouweland Expeditie staat erom bekend een unieke combinatie te bieden van groot volume en gespecialiseerde overslag, zoals via hydraulische laadkleppen of een inventief doorlaadsysteem. 

Ook de nieuwe trekker is weer volgens hun strenge maatstaven bijgeschaafd, en voorzien van de meest recente innovaties op het gebied van mobiliteit en veiligheid. Zo is de wagen uitgerust met Active Distance Control, Predictive Powertrain Control en een state-of-the-art bandenspannings-controlesysteem. 

Daarnaast heeft de trailer een ondervouw laadklep met een capaciteit van 2.000kg, zodat Ouweland Expeditie haar klanten waar nodig ook met deze nieuwe aanwinst weer volledig autonoom kan bedienen.

Met weer een extra ster in hun midden trekt Ouweland Expeditie met volle vertrouwen terug de toekomst in, op weg naar de volgende innovatie. "Want ja transport", zegt directeur Jack van den Ouweland. "Transport blijft altijd in beweging."NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden