Transport Online - Nieuwe MAN TGX afgeleverd aan Votrans BV

Nieuwe MAN TGX afgeleverd aan Votrans BV

Nieuwe MAN TGX afgeleverd aan Votrans BV
30-08-2016 09:25 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

SOEST - Afgelopen week heeft Votrans B.V.  uit Soest een nieuwe MAN 38.486 8x2 afgeleverd gekregen door MAN dealer Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld.

Votrans is een transportbedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in het de- en monteren en plaatsen van diverse soorten machines. Dit zijn veelal specialistische machines voor diverse industrieën, zoals drukpersen, metaalbewerking en koeltechnisch.

Het plaatsen van deze machines en koelmachines is  een specialiteit geworden voor Votrans en daarbij worden vaak grote en hoge afstanden overbrugd.

Door deze aparte werkzaamheden ontstond de vraag naar een voertuig met een extreem zware en lange lastkraan. Na diverse ideeën en gesprekken met leveranciers werd uiteindelijk een MAN 6x2 bakwagen aangepast naar een 8x2 door WVT door het bijplaatsen van een 10 tons as.

Door HSM werd er een Hiab 105 Tm kraan opgebouwd en een HIAB X HIPRO 1058 E-7 en jip 150X-6 met extra handdeel inclusief een open laadbak en schuifschotel en voorstempel.  

Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld bood, in overleg met de drie partijen, een MAN TGX 8x2 aan met drie stuurassen en een verzwaard chassis af fabriek geschikt voor deze specialistische opbouw. Het voertuig kan zowel als trekker als bakwagen ingezet worden.

Deze auto is voorzien van een riante XLX cabine met een 480 PK motor in combinatie met een MAN Tipmatic automaat en veiligheidspakket.

Foto's

 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
 • J.Roeland
  AHLMANN
 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 7 juni t/m zondag 13 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions