Clicky

 
Transport Online - Talson zal de TAG FNA met verbeterde veiligheidskenmerken voorstellen op de IAA

Talson zal de TAG FNA met verbeterde veiligheidskenmerken voorstellen op de IAA

Talson zal de TAG FNA met verbeterde veiligheidskenmerken voorstellen op de IAA
29-08-2016 13:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VENLO - Europa’s marktleider-producent van luchtvracht opleggers Talson neemt opnieuw zijn plaats in op de grootste voertuigenbeurs ter wereld, de zesenzestigste IAA Beurs voor commerciële voertuigen in Hannover, Duitsland, tussen 22 en 29 september 2016.

Op de IAA, zal Talson zijn FNA-klasse ATP-gecertificeerde Talson luchtvracht oplegger voor farmaceutische logistiek voorstellen, TAG FNA, waarbij de geboden veiligheidsnormen hoger zijn dan ooit.

Behalve buitengewone efficiëntie bij laad- en losoperaties, werd de TAG-FNA door Talson uitgerust met hi-tech elektronica en ingenieuze beveiligingsfuncties, inclusief een online-beveiligingsbeheersysteem, om zijn operatoren de verhoogde veiligheid te bieden die ze nodig hebben bij het vervoer van waardevolle goederen.

Talson TAG FNA biedt de compacte oplossing voor het vervoer van temperatuurgeregelde luchtvracht, bloemen of geneesmiddelen.

Met zijn lichte en geïsoleerde bovenstructuur maakt de TAG FNA vervoer mogelijk binnen het temperatuurbereik van 0⁰C tot +12⁰C. Terwijl de zelfdragende bovenstructuur van Talson en het KTL-gecoat, licht chassis een hogere laadcapaciteit bieden, biedt zijn concorde-dak een optimale totale hoogte.

Uitgerust met vier rijen van rolbanen, optimaliseert TAG FNA laad- en losoperaties terwijl hij ook de hoogste levensduur biedt. Om de laadveiligheid te optimaliseren, is TAG FNA voorzien van de "beveiligingsfunctie automatisch neerlaten van het rolbed", die de rolbanen automatisch naar beneden brengt wanneer de oplegger in beweging komt.

Talson zal te vinden zijn in hal 27, stand E07 om haar unieke productassortiment en opleggeroplossingen voor te stellen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden